HATAY / REYHANLI - Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi

REYHANLI EĞİTİM KAMPÜSÜMÜZ

Hatay ili Reyhanlı İlçesinde bulunan Reyhanlı Eğitim Kampüsümüze Uluslararası öğrenci kabul süreçlerini başlattık.

Bu kapsamda, Kampüsümüzde bulunan Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyacak ve barınacak şekilde Türkiye de dahil olmak üzere 23 ülkeden uluslararası öğrenci kabul edilecektir.

Kabul edilecek öğrencilerde yetim, öksüz, dezavantajlı (ihtiyaç sahibi, sosyal yetim) ve akademik anlamda başarılı olma şartları aranmaktadır.

www.reyhanliegitimkampusu.org sitemizden, başvuru şartları, başvuru takvimi ve diğer tüm detayları inceleyebilir, okulumuzun tam burslu öğrencisi olmak için başvuru modülü üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bununla birlikte web sitemizden kampüsümüzü, uluslararası öğrenci çalışmalarımızı ve öğrencilerimize sunulacak eğitim ve hizmet bilgilerinin bulunduğu 3 dilde hazırlanmış kataloğumuzu ve broşürümüzü inceleyerek detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

18-03-2022

Yayın: 18.03.2022 - Güncelleme: 18.03.2022 11:00 - Görüntülenme: 467