HATAY / REYHANLI - Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Millî Eğitim Bakanlığı, ülkemizde geçici koruma altında bulunan Suriyeli sığınmacıların mesleki eğitim yoluyla sosyal ve ekonomik entegrasyonuna yönelik yürütülen projeleri değerlendirdi. Konuya ilişkin yapılan toplantıda Suriyeli sığınmacıların iş gücü piyasasına katılımlarını kolaylaştıran mesleki eğitime erişimlerini artırma yönündeki adımlar ele alındı.

May

Ara

5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.   İlgili sınavların takviminde yapılacak düzenlemeler, ayrıca duyurulacaktır.   Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü,

Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması Düzenliyor.

Yarışma İçin Gerekli Olan Belgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Etkinliğin Adı

Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması

Düzenleyen

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü

Kapsamı

Türkiye geneli

Hedef Kitlesi

Resmî/özel tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda görev yapan öğretmenler

Ödüller

BİRİNCİLİK: 1 Tam Altın

İKİNCİLİK: 1 Yarım Altın

ÜÇÜNCÜLÜK: 1 Çeyrek Altın

Hatay'da 7 Ocak'ta okullar arasında güreş müsabakası olacaktır.

Davranış Değerlendirme Kurulu 18 Ekim'de okul idaresinde toplanacaktır.