HATAY / REYHANLI - Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Öğrencilerimiz mekatronik atölyemizden sorumlu öğretmen eşliğinde gönüllülük esasyla tamirat ve tadilat çalışmalarına katıldılar.

YKS:Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı

TYT: Temel Yeterlilik Testi

AYT: Alan Yeterlilik Testi

YDT: Yabancı Dil Testi

Testlerle ilgili çevrim içi öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Nis

12/07/2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliği'nce Sıfır Atık Yönetim

Sistemi'ni kurarak Sıfır Atık Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır.

Nis

Koronavirusler (CoV), soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS-CoV) ve Şiddetli Akut Solunum Sendromu (SARS-CoV) gibi daha ciddi hastalıklara kadar çeşitli hastalıklara neden olan büyük bir virüs ailesidir. Bu virüslere karşı alınacak önlemler ve dikkat edilecek hususlar Türkçe ve Arapça video olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla paylaşıldı.

Haz

Şbt

5.sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersinde işledikleri Fiiller konusunda cümlede geçen fiilleri bulma etkinliği yaptılar.  Öğretmenimiz öğrencilere şarkılar dinleterek şarkılarda geçen fiilleri bularak yazmalarını ve ardından söylemelerini istedi. En çok fiil bulan öğrencimiz birinci seçildi.

Ara

8/A sınıfındaki öğrenciler arasında ders öğretemenleri tarafından akademik ve davranış ölçütlerine göre belirlenen öğrencilere hediyeleri sınıf öğretmeni ve Okul Müdürü Muhammed Veysi Tunç tarafından sınıflarında takdim edildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında organize ettiği Öğretmenler Resim Sergisine öğretmen arkadaşlarımızla katıldık.

Ekm

Antakya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesinde güreş müsabakası düzenlendi. Hatay'da düzenlenen güreş müsabakasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz rakiplerini yenerek 65 kiloda Hatay birincisi oldu. Kasım ayında Gaziantep'te düzenlenecek bölge yarışmasında öğrencimiz, okulumuzu ve ilimizi temsil edecek. Göstermiş olduğu başarıdan dolayı öğrencimizi tebrik eder, güreşçilerimize emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.